Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Roma palasi voittokantaan Empolin kustannuksella – Mourinho: “En voi vaatia enempää”

Jose Mourinho
AOP

AS Roma kohtasi lauantaina Empolin Italian liigassa. Ottelu päättyi Giallorossin voittoon aivan kamppailun alkuhetkillä syntyneiden maalien ansiosta. José Mourinhon suojatit lähtivät peliin vaikeasta tilanteesta, sillä joukkueella oli alla kaksi peräkkäistä tappiota.

AS Roma palasi voittojen tielle lauantaina, kun Empoli kaatui Stadio Olimpicolla pelatussa kamppailussa. Kotijoukkue sai peliin todellisen salama-alun, kun Roger Ibanez puski kulmapotkusta toisella minuutilla isännät johtoon.

Edellisestä ehti vierähtää vain neljä minuuttia, kunnes pallo oli jälleen Empolin häkissä. Tällä kertaa Tammy Abraham oli päineen välissä ja nikkasi Giallorossin jo kahden maalin karkumatkalle.

Empolin paras paikka siunaantui Tyronne Ebuehille, mutta hänen ohjauksensa karkasi maalin yli. Toinen jakso päättyi maalittomana, vaikka molemmille tarjoutui hyviä tekopaikkoja.

Pelin paras pelaaja oli Empolin maalivahti Guglielmo Vicario, joka esitti muutaman ilmiömäisen torjunnan.

Voitto oli Romalle tärkeä, sillä joukkue hävisi edellisen pelinsä Coppa Italiassa Cremoneselle ja sitä ennen liigassa tuli takkiin Napolilta.

José Mourinho kertoi mietteitään taiston tauottua.

– Sanoin pelaajille ennen peliä, että astumme nurmelle täynnä pettymystä, mutta kukaan muu ei ole meidän puolellamme kuin me itse. Me annamme aina kaikkemme kentällä. En voi vaatia enempää.

Lähde: SportsMax

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A