Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Christian Atsun tilanteesta huojentavia uutisia: Mies pelastettu raunioista ja kiidätetty sairaalaan

Christian Atsu
AOP

Turkissa nähtiin maanantaina voimakas maanjäristys, jossa on eri lähteiden mukaan kuollut yli 5000 tuhatta ihmistä. Tämän lisäksi useita ihmisiä on kateissa ja jumissa sortuneiden rakennusten alla. Jalkapalloilija Christian Atsu oli yksi heistä, mutta hänen kohdallaan on saatu huojentavia uutisia.

Turkissa ja Syyriassa maanantaina alkanut maanjäristys ja jälkijäristys ovat vaatineet tuhansia kuolonuhreja. Virallinen arvio on tällä hetkellä 5000 ihmistä, mutta WHO:n asiantuntijat ovat arvioineet, että todellinen lukumäärä on moninkertainen tähän verrattuna.

Järistys oli voimakkuudeltaan 7,8 magnitudia ja pelastusoperaatiota haitannut jälkijäristys 7,5 magnitudia. Useita ihmisiä on ollut kateissa ja heidän joukossaan entinen valioliigapelaaja, Christian Atsu.

Nykyään turkkilaista Hataysporia edustava Atsu on kuitenkin viimeisten raporttien mukaan löydetty hengissä ja kiidätetty sairaalaan. Ghanan jalkapalloliitto tiedotti pelaajan löytymisestä seuraavasti:

– Olemme saaneet positiivisia uutisia Christian Atsun tilanteesta. Hänet on löydetty hengissä sortuneen rakennuksen raunioista ja kiidätetty sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Jatkakaamme rukoilua Christianin puolesta.

Atsu oli kentällä vain muutamaa tuntia ennen maanjäristyksen alkamista ja teki voittomaalin joukkueensa ottelussa Kasimpasaa vastaan.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut