Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pysähtyykö ManU:n maalinsylkijä näillä keinoilla? – “Teen kaikkeni tehdäkseni hänen pelaamisestaan vaikeaa”

Marcus Rashford
AOP

Manchester United ja Newcastle kohtaavat helmikuun lopussa pelattavassa liigacupin finaalissa. Ottelusta povataan etukäteen tasaista vääntöä. Kieran Trippier kertoi suunnitelmistaan pitää huippuvireinen Marcus Rashford hiljaisena.

Englannin liigacupia on pelaamatta enää finaali, jossa toisistaan mittaa ottavat Manchester United ja Newcastle.

Liigaciupin arvostus ei ole tätä nykyä Britteisaarilla kovinkaan korkealla muihin kilpailuihin verrattuna, mutta tänä vuonna loppuottelu tuntuu kiinnostavan kaikkia.

ManU ja Newcastle ovat useissa etukäteisarvioissa lähes samalla viivalla, joten ennakkosuosikin viittaa on vaikea asettaa kummankaan harteille.

Magpiesin puolustaja, Kieran Trippier, uskoo, että Unitedia vastaan hyökkäys on paras puolustus. Trippier tulee todennäköisesti kamppailemaan loistovireistä Marcus Rashfordia vastaan. Newcastle-pakki kertoo suunnitelmistaan pysäyttää ManU-hyökkääjä.

– Minun täytyy pelata Rashfordia vastaan viisaasti. Minun on tehtävä hänen olonsa tukalaksi ja pysyttävä hänen lähellään varsinkin tietyillä alueilla. Uskon, että paras keino hänen pysäyttämisekseen on pitää hänet irti pallosta.

– Meidän täytyy hallita peliä, jolloin United joutuu puolustusasemiin, eikä hän ole niin suuri uhka. Siitä ei tule helppoa, mutta teen kaikkeni tehdäkseni hänen pelaamisestaan vaikeaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut