Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Sopimus päättymässä kesällä: Euroopan jättiläiset Chelsean talismaanin perässä

N'Golo Kante
AOP

Britteinsaarilta kantautuneiden hurjien huhujen mukaan Liverpool tavoittelee N’Golo Kantea riveihinsä. Chelsean monivuotinen luottosoturi on kärsinyt viime vuosina lukuisista loukkaantumisista ja on pelannut tällä kaudella vain kahdessa valioliigaottelussa.

N’Golo Kante on jäämässä kesällä ilman sopimusta. Yksi Stamford Bridgen yleisön suosikeista on kärsinyt viime vuosina lukuisista vastoinkäymisistä, eikä ranskalainen ole nähnyt montaa tervettä päivää.

Chelsea ei tunnetusti ole tarjonnut yli 30-vuotiaille pelaajille yli vuoden mittaisia jatkosopimuksia, mutta lähteiden mukaan Kanten ensisijainen toive olisi jatkaa Lontoossa pidempään.

Tässä vaiheessa kaikki on auki hänen kohdallaan, eikä Chelsea ole vielä tehnyt lopullista päätöstä mahdollisen jatkosopimuksen ehdoista.

Liverpoolin uutisoidaan yrittävän vahvistaa epätoivon vimmalla keskikenttäänsä, jotta jäljellä olevasta kaudesta saataisiin kaikki irti.

Viimeisten raporttien mukaan merseysideläiset pitävät Kantea yhtenä vaihtoehtona, mutta ranskalaisen loukkantumishistoria varmasti mietityttää myös Anfieldillä.

Terveenä ollessaan Kante on kuulunut kiistatta Euroopan parhaiden puolustavien keskikenttäpelaajien joukkoon. Hurjalla säteellä raatava Kante tuntuu tekevän kentällä töitä kahden miehen edestä, mutta nähtäväksi jää toipuuko hän entiselleen.

Liverpoolin lisäksi Kanten perässä on ollut myös Real Madrid ja FC Barcelona.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset