Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: PSG pyrkii viemään La Liga-jättien siirtokohteen: Jättääkö portugalilaistaituri Etihadin taakseen?

Bernardo Silva
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Bernardo Silvan palvelukset ovat kiinnostaneet jo pitkään ympäri Eurooppaa. Nyt oman lusikkansa soppaan on lyönyt Ranskan jättiseura PSG, joka pyrkii houkuttelemaan portugalilaisväkkärää riveihinsä.

Manchester Cityn taitoniekka, Bernardo Silva, ei ole tehnyt vielä päätöstä tulevaisuudestaan. Pep Guardiolan luottopelaajiin kuuluvan Silvan voimassa oleva pahvi kattaa vuoteen 2025 asti, mutta huhujen mukaan maisema saattaa vaihtua huomattavasti aiemminkin.

Aiemmin portugalilaisen perässä on ollut La Ligan mammuttiseurat FC Barcelona ja Real Madrid, mutta nyt myös PSG on liittynyt leikkiin mukaan.

Rahassa kylpevä ranskalaispoppoo pystyisi mitä todennäköisemmin maksamaan käytännössä minkä suuruisen siirtosumman tahansa, jos asia etenee neuvottelupöytään asti.

Silvasta ei olla tiedettävästi vielä jätetty yhtäkään virallista tarjousta, mutta se lienee vain ajan kysymys.

Portugalilaistähti on nauttinut tälläkin kaudella suurta luottoa Guardiolan alaisuudessa, mutta otteet eivät ole olleet aivan viime vuoden tasolla.

Tämä saattaa osittain selittyä Erling Haalandin saapumisella, joka on muovannut Cityn hyökkäyspelaamista etenkin murtautumisvaiheessa.

Joka tapauksessa on päivänselvää, että Silvan lähteminen olisi valtava menetys taivaansinisille.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset