Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Diego Simeone jättämässä Atletico Madridin kesällä? – Argentiinalainen palaamassa tuttuun ympäristöön

Diego Simeone
AOP

Atletico Madridia vuodesta 2011 lähtien koutsannut Diego Simeone saattaa jättää pestinsä kuluvan kauden päätyttyä. Miestä on huhuttu Serie A:ssa pelaavan Inter Milanin seuraavaksi käskyttäjäksi, jos Simone Inzaghi menettää työpaikkansa.

Ansiokkaan uran Atletico Madridin puikoissa tehnyt Diego Simeone on uuden edessä. Vuodesta 2011 lähtien joukkuetta valmentanut argentiinalainen on jäämässä ensi kauden jälkeen ilman sopimusta.

Raporttien mukaan Atletico ei ole vielä lyönyt mitään lukkoon, mutta huhut kertovat, että jatkosopimusneuvottelut ovat toistaiseksi olleet tuloksettomia.

Aikaa toki riittää vielä yllin kyllin, mutta Simeonen kerrotaan jo varautuneen siihen, että pitkä ura Metropolitanolla on tulossa päätökseensä.

Pikkulinnut laulavat, että Simeone on käynyt viime viikkojen aikana neuvotteluja Inter Milanin kanssa.

Nerazzurria tällä hetkellä valmentavaan Simone Inzaghiin on kohdistunut voimakasta kritiikkiä ja italialaisen uskotaan olevan vaarassa menettää työpaikkansa.

Jos Inzaghi lähtee kauden päätyttä saattaa Simeone ottaa hänen paikkansa Giuseppe Meazzalla.

Kyseessä olisi tässä tapauksessa paluu tuttuun ympäristöön, sillä argentiinalainen ehti edustaa sinimustia peliuransa aikana.

Simeone on Atleticon seurahistorian menestyksekkäin valmentaja voitettuaan joukkueen peräsimessä kahdeksan pokaalia.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset