Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HJK hankki Pohjois-Makedonian maajoukkuevahdin: “Isokokoinen ja ulottuva maalivahti”

Dejan Iliev maalivahti HJK
AOP

Pohjoismakedonialainen Dejan Iliev täydentää Veikkausliigan HJK:n maalivahtiosaston. 27-vuotias Iliev allekirjoitti tiistaina Klubin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen ja liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen keskiviikkoaamuna.

Veikkausliigassa pelaavan HJK:n uusi maalivahti Dejan Iliev saapuu innolla Helsinkiin.

– Olen erittäin innoissani ja onnellinen. Odotukseni ovat korkealla ja tiedän, minkälainen vastuu minulla on pelatessani HJK:n kaltaisen ison seuran puolesta. Tulen tekemään jokaisessa treenissä ja pelissä kaikkeni joukkueen hyväksi, Iliev tunnelmoi.

195-senttinen Iliev läpäisi alkuviikosta Helsingissä perusteellisen lääkärintarkastuksen ja matkaa joukkueen mukana torstaiaamuna harjoitusleirille Espanjaan.

– Iliev on isokokoinen ja ulottuva maalivahti, joka pystyy avaamaan peliä myös pitkillä avauksilla, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee.

HJK:n Head of Scouting Henri Määttä sanoo, että seura halusi maalivahtiosastolleen selkeän jatkumon viime kauteen.

Conor Hazardin tavoin Iliev on isokokoinen maajoukkuevahti, joka on kulkenut laadukkaan akatemiapolun. HJK:lla on nyt Ilievin ja Jesse Östin myötä kaksi hyvää maalivahtia ja positiivinen kilpailutilanne maalinsuulla, Määttä toteaa.

Pohjois-Makedonian A-maajoukkueessa Iliev oli ensimmäisen kerran penkillä jo vuonna 2018. A-maajoukkuedebyytti tuli lopulta viime kesänä Gibraltaria vastaan.

Iliev pelasi aiemmin tällä kaudella Slovakian Fortuna Ligan AS Trenčínissä, mutta ei päässyt kertaakaan kentälle. Ilievin ja Trenčínin sopimus purettiin lokakuussa, jonka jälkeen hän on ollut vapailla markkinoilla. Kotona on kuitenkin ollut tarjolla ainutlaatuista laatuaikaa.

– Tyttäremme on pian 1-vuotias, joten on ollut tietysti hienoa viettää aikaa hänen kanssaan. Hän ja vaimoni muuttavat Helsinkiin toivottavasti mahdollisimman pian.

27-vuotias Iliev on pohjoismakedonialaisen FK Belasican kasvatti. Hän lähti kuitenkin jo nuorena miehenä Englantiin kehittymään ja kuului Arsenalin organisaatioon vajaan kymmenen vuoden ajan. Hän kävi lainalla myös Englannissa, Slovakiassa ja Puolassa

Ison-Britannian passinkin nykyään omistava Iliev pelaa HJK:ssa numerolla 25.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat