Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Spurs edelleen La Liga-puolustajan kintereillä: Toteutuuko siirto kesällä?

Liverpool, Villarreal, Mo Salah, Pau Torres
AOP

Villarrealin keskuspuolustaja, Pau Torres, saattaa olla jättämässä kesällä Estadio de la Ceramican taakseen. Espanjalaisen perässä on ollut kesästä lähtien useampi valioliigaseura.

Villarrealia vuodesta 2018 lähtien edustanut Pau Torres on mahdollisesti vaihtamassa piakkoin maisemaa.

Espanjan liigassa tasonsa osoittanut keskuspuolustaja on kuulunut tälläkin kaudella keltapaitojen luottopelaajiin, mutta huhujen mukaan seura on valmis tekemään hänellä kauppaa.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Torresin palvelukset ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa varsinkin Britteinsaarilla, mutta mitään konkreettista ei ole toistaiseksi tapahtunut.

Viimeisten raporttien mukaan varsinkin Tottenham on edelleen Torresin kintereillä. Antonio Conten kerrotaan olevan tyytymätön nykyiseen puolustuslinjaansa, jonka myötä uusille pelaajille on luultavasti käyttöä.

Varsinkin toppariosasto on tuottanut päänvaivaa italialaiselle, joten Torresin hankinta kävisi tässä mielessä järkeen.

Espanjan maajoukkueessa 23 ottelua pelannut Torres taitaa isokokoisena pelaajana fyysisen pelin, mutta on myös jalalla taitava. Mies voisikin ominaisuuksiensa puolesta sopia mallikkaasti Cristian Romeron rinnalle Spursin puolustuksen sydämeen.

Aika näyttää, mitä espanjalaisen kohdalla tulee tapahtumaan, mutta on todennäköistä, että Conte vaatii uusia vahvistuksia jatkaakseen lontoolaisten peräsimessä.

Lähde: CaughtOffside

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset