Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU:n katseet kääntymässä Bundesliigaan: Tarttuuko sadan miljoonan hyökkääjä haaviin?

Randal Kolo Muani
AOP

Manchester United joutuu lähteiden mukaan pulittamaan 100 miljoonaa euroa, jos joukkue haluaa hankkia Randal Kolo Muanin Eintracht Frankfurtista. Nopeassa ajassa suuren yleisön tietoisuuteen nousseen nuorukaisen ympärillä riittää kuhinaa.

Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin uutisoidaan etsivän uutta keskushyökkääjää. Esiin on noussut useampi nimi, etunenässä Napolin Victor Osimhen.

Nigerialaistähden hankinta on kuitenkin osoittautumassa monimutkaiseksi, joten United ei halua jättää kaikkea yhden kortin varaan.

Esiin on noussut viime päivinä Randal Kolo Muanin nimi. Ranskan paidassa Qatarin MM-kisoissa säväyttänyt Kolo Muani on niin ikään haluttua tavaraa siirtomarkkinoilla.

Viimeisten huhujen mukaan hänen nykyinen seurajoukkueensa Eintracht Frankfurt vaatii pelaajastaan 100 miljoonan euron siirtokorvausta. Qatarin turnauksen jälkeen hänen markkina-arvonsa onkin noussut ropinalla, sillä ennen kisoja hänestä pyydettiin 80 miljoonaa.

Kolo Muani siirtyi nykyiseen joukkueeseensa viime kesänä ilmaisella siirrolla ja on latonut kovia tehoja. Ranskalainen on pelannut Bundesliigajoukkueen paidassa yhteensä 27 ottelua, joiden aikana on syntynyt 12 maalia ja peräti 13 maalisyöttöä.

Mies voisi olla todellinen laatuhankinta Unitedille, mutta hänen korkea hintapyyntönsä saattaa vaikuttaa englantilaisten ostohalukkuuteen.

Lähde: Man United News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset