Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Arsenal ei ole luopunut toivosta Italian EM-sankarin suhteen: Sopimustarjous odottaa pöydällä

Locatelli juhlimassa maalia
AOP

Arsenalin raportoidaan olevan erittäin kiinnostunut hankkimaan Manuel Locatellin kauden päätteeksi Juventuksesta. Italialaisen sopimus on päättymässä vasta vuonna 2026, mutta Bianconeri saattaa olla kesällä pakotettu luopumaan useista pelaajistaan.

Valioliigaa johtava Arsenal on lähteiden mukaan Juventuksen Manuel Locatellin kintereillä. Gunnersin kerrotaan jopa tehneen sopimustarjouksen valmiiksi siinä toivossa, että Locatelli saadaan tuotua Lontooseen kauden päätyttyä.

Sassuolossa suuren yleisön tietoisuuteen noussut italialainen hankittiin alunperin lainalle Juventukseen. Tämän jälkeen mies on sahannut näiden kahden seuran väliä, mutta ei ole pystynyt nousemaan sille tasolle, mitä häneltä odotettiin. Juventuksen pakollinen osto-optio Locatellin pelioikeuksiin aktivoituu käynnissä olevan kauden jälkeen.

Locatelli pelasi upeasti Italian kultajuhliin päättyneissä Euroopan mestaruuskilpailuissa, jonka jälkeen hänen ympärillään riitti runsaasti kuhinaa. Miestä vietiin joka suuntaan ja häntä yhdistettiin erittäin vahvasti muun muassa Arsenaliin.

Aiemmin valmista ei vielä tullut, mutta Mikel Arteta ei ole luopunut toivosta. Gunners tarvitsee lisää leveyttä keskikentälleen helpottaakseen Granit Xhakan ja Thomas Parteyn valtavaa työtaakkaa.

Locatellin tulo helpottaisi tilannetta osittain, mutta Artetan uskotaan haaveilevan muistakin vaihtoehdoista.

Pelaajan kannalta mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä Valioliigan kärkiseurassa kuulostaa varmasti houkuttelevalta.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset