Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Onko tässä Valioliigan paras toppari? – “Nousee esiin otteluiden tärkeillä hetkillä”

Lisandro Martinez
AOP

Ajaxista kesällä Manchester Unitediin siirtynyt Lisandro Martinez on sopeutunut loistavasti Valioliigaan. Entinen United-toppari, Rio Ferdinand, hehkuttaa miehen ominaisuuksia ja pitää tätä sarjan tämän hetken parhaana keskuspuolustajana.

Lisandro Martinez saapui Old Traffordille Erik ten Hagin vanavedessä. Kaksikko teki yhteistyötä Ajaxissa muutaman vuoden ajan, jonka jälkeen argentiinalainen oli yksi ten Hagin ykköskohteista ManU:ssa.

175-senttinen Martinez on Valioliigan lyhyin toppari, joka sai sai monet epäilemään hänen kykyjään kirkkaimmissa parrasvaloissa. Hapuilevan alun jälkeen Martinez on kuitenkin näyttänyt laatunsa ja muodostanut yhden sarjan parhaista topparipareista yhdessä Raphaël Varanen kanssa.

Martinezin kyky ennakoida pelitilanteita ja loistava sijoittumiskyky ovat paikanneet hänen puutteitaan niin kokonaisvaltaisesti, että hänen ohittamisensa on todella vaikeaa.

Entinen United-pelaaja, Rio Ferdinand, kertoo oman mielipiteensä tuoreesta maailmanmestarista.

– Mielestäni Martinez on tällä hetkellä Valioliigan paras toppari. Hän on selkeä johtaja ja erittäin aggressiivinen pelaaja, joka nousee esiin otteluiden tärkeillä hetkillä.

– Hänellä riittää luonnetta ja hän kommunikoi jatkuvasti joukkueen muiden pelaajien kanssa. Ten Hag on luonut taktiikan, jossa vastustajat eivät pääse hyödyntämään pituusylivoimaansa Martinezia vastaan.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga