Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Uruguayn maajoukkuemies kertoo eroista Serie A:n ja Valioliigan välillä: “Olin yllättynyt positiivisessa mielessä”

Matias Viña
AOP

Matías Viña jätti tammikuussa AS Roman taakseen ja siirtyi Bournemouthin riveihin. Uruguaylainen kertoo nyt eroavaisuuksista Italian Serie A:n ja Englannin Valioliigan välillä.

Uruguayn maajoukkuemies, Matías Viña , lähti tammikuun lopulla AS Romasta lainasopimuksen turvin Valioliigassa pelaavan Bournemouthin riveihin. Viñan on alustavasti määrä palata kauden päätyttyä takaisin Giallorossin vahvuuteen.

Vaikka vastuuta Bournemouthin paidassa on ehtinyt tulla toistaiseksi vain yhdessä ottelussa, Viña on huomannut selkeän eron Italian liigaan.

– Mielestäni Valioliiga on maailman paras sarja. Luis Suarez kertoi minulle, että uuden kielen lisäksi liigan intensiteettin tottuminen vaatii aikansa, mutta kaiken vaivan olevan lopulta sen arvoista.

Viña pääsi kentälle Bournemouthin taannoisessa tasurissa Brightonia vastaan ja uruguaylainen kertoo yllättyneensä positiivisesti oman joukkueensa tasosta.

– Olin yllättynyt positiivisessa mielessä miten hyvin pärjäsimme Brightonia vastaan, joka on korkealla sarjataulukossa. Täällä jokainen peli tuntuu olevan erittäin tasainen. Olen pelannut muissa sarjoissa, joissa tasoero joukkueiden välillä on selkeämpi.

– Englantilainen jalkapallo on erittäin fyysistä ja pelin tempo pysyy korkeana. Italiassa pelaaminen on taktisempaa.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga