Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Seuraavat manageripotkut häämöttävät? – St. Mary’s Stadiumilla pakkovoiton paikka

Southampton FC Valioliiga
AOP

Southamptonin kaudesta on muodostumassa totaalinen pohjanoteeraus. Takavuosina Valioliigan keskikastin sijoista taistellut Saints pitää jumbosijaa hallussaan vain 15 pisteellä. Joukkueen manageri, Nathan Jones, ottaa kantaa asemaansa joukkueen peräsimessä.

Kausi 2022-2023 on näillä näkymin jäämässä Southamptonin historiaan vähemmän mairittelevassa mielessä. Raitapaidat ovat voittaneet 20 pelaamastaan ottelusta vain neljä, ja tällä tahdilla suora putoaminen sarjatasoa alaspäin on ainoa todennäköinen lopputulema.

Seurajohto koitti herätellä ryhmää marraskuussa ja Ralph Hasenhüttlille näytettiin ovea. Itävaltalaisvalmentajan tilalle nimitetty Nathan Jones ei ole kuitenkaan pystynyt kääntämään kurssia, vaan tappiot ovat seuranneet toisiaan.

Saints on hävinnyt kahdeksan edellisestä yhdeksästä pelaamastaan sarjaottelusta, joista kuusi Jonesin alaisuudessa. Ilonaiheet ovat tällä kaudella jääneet vähiin St. Mary’s Stadiumilla, jonka myötä myös tuoreen managerin asema on kyseenalaistettu.

– En suostu ottamaan paineita mistään suunnasta, Jones kertoo.

– Seison täysin tekemieni päästösten takana, enkä yritä siirrellä vastuuta mihinkään suuntaan. Olen aina valmentajana työskennellessäni hyväksynyt vastuun tuloksista ja niin teen tälläkin kertaa.

Southamptonin seuraava ottelu on luvassa lauantaina, kun Wolverhamtpon Wanderers saapuu vierailulle. Jonesin palli tutisee siihen malliin, että pisteitä on käytännössä tultava.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga