Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Gabriel Jesus tekemässä paluuta – Ehtiikö brassitähti mukaan kauden tärkeimmille hetkille?

Gabriel Jesus
AOP

Arsenal on saanut loistavia uutisia sairastuvan puolelta, kun pitkään sivussa olleen Gabriel Jesusin uutisoidaan olevan tekemässä paluuta joukkueen vahvuuteen. Brasilialainen loukkaantui Qatarin MM-kisoissa, eikä ole pelannut tämän jälkeen.

Huikeassa iskussa ollut Gabriel Jesus oli yksi Valioliigan alkukauden suurimmista sensaatioista. Brasilialaistähti ehti pelata 14 ottelua ennen talvitaukoa, joiden aikana hän heilutti verkkoa viidesti ja antoi kuusi maalisyöttöä.

Jesus oli selkeästi yksi Arsenalin säkenöivimmistä pelaajista ja hänen loukkaantumistaan pidettiin valtavana iskuna Mikel Artetan miehistölle. Gunners on pystynyt jatkamaan liitoaan ilman ykköskärkeään ja Eddie Nketiah on noussut tärkeään rooliin.

Uutiset Jesusin lähenevästä paluusta otetaan kuitenkin luonnollisesti hyvillä mielin Emiratesilla vastaan. Jesus kävi leikkauksessa hieman ennen joulua ja hänen kuntoutumisensa uutisoidaan edenneen suunnitelmien mukaan.

Lähteiden mukaan brassi on saanut joukkueen lääkäreiltä luvan harjoitella pallon kanssa kevyesti pääpainon ollessa kuitenkin polven vahvistamisessa.

Arsenal ei ole halunnut asettaa tarkkaa päivämäärää Jesusin paluulle, mutta mies itse on toiveikas sen suhteen, että pääsee pelaamaan vielä kauden tärkeimmillä hetkillä.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga