Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan VPS täydensi maalivahtiosastonsa – Ottaa myös valmennusvastuuta

VPS Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigan VPS on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen maalivahti Lauri Vetrin kanssa ja joukkueen veräjänvartijaosasto kaudelle 2023 on tätä myötä koossa.

Maalivahti Lauri Vetri siirtyy Veikkausliigan VPS:n riveihin Kakkosessa pelaavasta RoPS:stä ja uusi haaste vaikuttaa mielenkiintoiselta.

– Loistavat fiilikset totta kai. Uudet kehittymismahdollisuudet ja uusi ympäristö itselleni, 19-vuotias Vetri kertoi VPS TV:lle.

Pelaamisen ohella Vetri ottaa vastuuta VPS:n Naisten Kakkosessa pelaavan naisten edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksesta.

– On sovittu, että sen mukaan mitä ehtii omista treeneistä, valmennan naisia. Olen valmentanut Rovaniemellä junioreita, joten tämä sopii hyvin toimenkuvaan.

VPS:n liigajoukkueen maalivahtivalmentaja Vesa Kumpula näkee Vetrin täydentävän erinomaisesti joukkueen maalivahtiosastoa.

– Lauri oli meidän kanssa testaamassa jo muutama viikko sitten. Huomasimme nopeasti, että Lauri sopii hyvin siihen maalivahtiprofiiliin, jota me haluamme. Vaikka hän on nuori, en mieti häntä nuorena, vaan nuorena aikuismaalivahtina. Hänellä on kuitenkin kokemusta viime kaudelta Kakkosesta miesten peleistä, Kumpula sanoo.

– Ajatus ei ole, että Lauri tulee tänne kasvamaan, vaan mahdollisimman nopeasti myös haastaa meidän kaksi liigamaalivahtiamme.

Vetri on pelannut Rovaniemellä niin RoPS:n kuin RoPS Akatemiankin riveissä sekä Ykköstä että Kakkosta. Viime kaudella mies pelasi RoPS:ssä yhteensä 21 ottelua. Tällä kaudella mies ei ole pelannut vielä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat