Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

IFK Mariehamn sai riemu-uutisia: “Ilman kumppaneita meillä ei olisi edellytyksiä pelata Veikkausliigassa”

Anders Wiklöf pääsponsori IFK Mariehamn
AOP

Veikkausliigan IFK Mariehamn on tiedottanut, että huolimatta vaikeista ajoista maailmalla, miljonääri Anders Wiklöf on sitoutunut jatkamaan joukkueen pääyhteistyökumppanina.

Ahvenanmaalainen miljonääri Anders Wiklöf ja Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn ovat sopineet yhteistyön jatkosta myös vuonna 2023. Uutinen on erittäin positiivinen Grönvittin kannalta.

– Minusta on tärkeä osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja siinä IFK Mariehamnin jalkapallojoukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle. Minulle on tärkeää sopia pääyhteistyökumppanuudesta 16. peräkkäiselle vuodelle.

– Hotell Arkipelag – joka muuten täyttää tänä vuonna 50 vuotta – tulee aiempaan tapaan näkymään pelipaidan etupuolelle, joten mahdolliset vieraat, jotka näkevät Hotell Arkipelagin TV:ssä, saavat hyvän vaihtoehdon mikäli ovat tulossa saarellemme. Uskon Grönvittiin ja uskon myös, että edessä on hyvä kausi IFK:lle, kauppaneuvos Wiklöf kertoo.

IFK Mariehamn on tällä kaudella onnistunut noudattamaan ydinajatustaan jatkuvuudesta ja seurajohtaja Peter Mattsson uskoo tästä olevan urheilullista hyötyä tänä vuonna, koska joukkue on paremmin hitsautunut yhteen liigakauden alkaessa huhtikuun alussa.

– Minusta meillä on hyvä sekoitus rutiinia ja nuorta potentiaalia ja meillä on monia mielenkiintoisia pelaajatyyppejä joukkueessa sekä niissä, jotka olivat täällä jo viime kaudella ja ovat tällä kaudella vielä parempia että niissä pelaajissa, jotka ovat uusia ja näyttävät erittäin teräviltä, Mattsson sanoo.

Mattsson painottaa yhteistyökumppaneiden merkitystä koko Veikkausliiga-joukkueen toiminnalle.

– Ilman kumppaneita meillä ei olisi edellytyksiä pelata Veikkausliigassa ja se, että Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää yhtä lailla kuin on tärkeää, että saamme mukaan kaikki muutkin uskolliset yhteistyökumppanimme.

– Etenkin näinä aikoina olemme erittäin kiitollisia siitä, että monta vuotta mukanamme olleet tukijat tukevat meitä edelleen, sillä kumppanituotot ovat yksi tärkeimmistä tulonlähteistämme. Tätä taustaa vasten ymmärtää myös hyvin, että pääyhteistyökumppani on meille hyvin tärkeä. Tuntuu turvalliselta, kun Wiklöf on selustatukenamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga