Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Maajoukkueet

Hurja huhu: Carlo Ancelottista Brasilian seuraava päävalmentaja?

Carlo Ancelotti
AOP

Brasilian jalkapallomaajoukkue on edelleen ilman päävalmentajaa. Pettymykseen päättynyt Qatarin MM-turnaus jäi Titen viimeiseksi työnäytteeksi joukkueen peräsimessä. Seuraajaalla on spekuloitu joulukuusta lähtien ja vahvimpana ehdokkaana pidetään tunnettua italialaiskoutsia.

Kuusi vuotta Brasilian maajoukkeen peräsimessä toiminut, Tite, tiedotti jo ennen Qatarin MM-kisoja aikovansa astua syrjään.

Rajun arvostelun kohteena vuosikausien ajan ollut mies tuntee olonsa varmasti osittain helpottuneeksi MM-pettymyksestä huolimatta.

Vaikka Brasilian edellisestä maailmanmestaruudesta on vierähtänyt yli 20 vuotta maalle sovitettiin jälleen kerran ennakkosuosikin viittaa ja puolivälierätappio Kroatiaa vastaan otettiin raskaasti.

Titen manttelinperijällä ollaan spekuloitu välittömästi Brasilian pelien päättymisen jälkeen. Esiin on noussut liuta eurooppalaisia huippunimiä, joista vahvimpana kandidaattina pidetään tällä hetkellä Real Madridia luotsaavaa Carlo Ancelottia.

Lähteiden mukaan italialaismaestro on jo hyväksynyt suullisesti pestin Brasilian jalkapalloliitto CBF:n kanssa.

Ancelotti on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta tulevaisuuttaan medialle millään tavalla ja kertonut keskittyvän vain ja ainoastaan nykyiseen pestiinsä.

Viime kaudella UCL:n ja Espanjan mestaruuden voittaneen Realin pelaaminen on tökkinyt tällä kaudella, jonka myötä 63-vuotiaan Ancelottin jatkoa pidetään epävarmana.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet