Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Pikkuhuuhkajat sai mielenkiintoisen EM-karsintalohkon – Edessä pelimatkoja ympäri Eurooppaa

Mika Lehkosuo päävalmentaja Suomi U21 Pikkuhuuhkajat
AOP

Miesten alle 21-vuotiaiden EM-karsintojen lohkoarvonnat suoritettiin tänään torstaina Sveitsin Nyonissa. Suomi arvottiin E-lohkoon Romanian, Sveitsin, Albanian, Montenegron ja Armenian kanssa.

Miesten U21-EM-lopputurnaus järjestetään Slovakiassa vuonna 2025. Isäntämaan lisäksi turnaukseen etenee 15 maata. Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saa suoran paikan EM-kisoihin, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat.

Suomen päävalmentaja Mika Lehkosuo uskoo, että lohkosta tulee varsin tasainen. Karsinnat alkavat näillä näkymin syksyllä 2023. Pikkuhuuhkajien valmistautuminen karsintoihin jatkuu maaliskuun maaotteluilla, joista tiedotetaan myöhemmin.

– Ykköskorin suhteen meillä kävi hyvä tuuri, ja saimme toivomamme vastustajan. En vähättele Romaniaa, mutta vältimme kaikki isoimmat maat. Kakkoskorin arvontatuloksesta on vaikea sanoa vielä mitään. Sveitsi on hyvä vastustaja, mutta korissa oli monia muitakin kovia maita, Lehkosuo toteaa.

– Neloskorista lohkoomme olisi voinut tulla esimerkiksi Turkki tai Unkari, joten Albanian kanssa kävi ihan hyvä arpa. Viidennestä ja kuudennesta korista olisimme voineet saada huomattavasti helpommat vastustajat. Etenkään vieraspeleistä Montenegroa ja Armeniaa vastaan tulee haastavia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat