Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Huuhkajat-legenda Paulus Arajuuri jatkaa menestyksekästä uraansa: “Uusi projekti tuntui kokonaisuutena todella innostavalta ja mielenkiintoiselta”

Paulus Arajuuri puolustaja HIFK
AOP

Huuhkajat-legenda, puolustaja Paulus Arajuuri, on solminut kahden vuoden sopimuksen Ykkösessä pelaavan HIFK:n kanssa. Viime kaudella mies pelasi Veikkausliigaa HJK:ssa neljä ottelua ilman tehoja.

Huuhkajien puolustuksen monivuotinen johtajahahmo Paulus Arajuuri tuo kokemuksensa ja johtajuutensa nuorekkaan ja tavoitteellisen Ykkösessä pelaavan HIFK:n voimavaraksi. 34-vuotias Arajuuri on pelannut Suomen lisäksi ammatikseen Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa sekä Kyproksella. Suomen A-maajoukkueessa hän pelasi 58 ottelua ja teki niissä kolme maalia.

– HIFK:n uusi projekti tuntui kokonaisuutena todella innostavalta ja mielenkiintoiselta. Seurassa on uusi, nuori ja innokas valmennus sekä pelaajisto, jossa on hienoa saada olla mukana. Minulla on kova hinku pelata jalkapalloa sekä päästä tekemään töitä nuorten pelaajien kanssa.

– HIFK kuuluu seurana ilman muuta pääsarjatasolle kaikilla mittareilla ja teemme kaikkemme, että se myös mahdollisimman pian taas siellä pelaisi, Arajuuri sanoo.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Teemu Kankkunen on ymmärrettävästi innoissaan uudesta vahvistuksesta.

– Meillä on käynnistynyt kolmen vuoden rakennusprojekti nuorehkon ja tavoitteellisen joukkueen kanssa. Se tarvitsee kuitenkin tuekseen kokemusta ja pelillistä johtajuutta. En keksi yksittäisistä pelaajista ketään parempaa tähän rooliin kuin Arajuuri. Aivan mahtava juttu, että hän haluaa olla mukana rakentamassa uutta HIFK:ta.

– Me saimme yhden suomalaisen jalkapallon suurista ikoneista joukkueeseemme. Paukku on yksi viime vuosien tunnetuimmista ja rakastetuimmista hahmoista kotimaisessa jalkapallossa – eikä vain jalkapallossa, sillä hänen persoonansa kosketti esimerkiksi EM-kisoissa väkeä myös normaalin jalkapalloyleisön ulkopuolelta.

Arajuuren statuksesta ei ole kahta sanaa.

– HIFK ja Ykkönen saavat todella valovoimaisen ja karismaattisen tähden, Kankkunen alleviivaa.

Arajuuren sopimuksen mahdollisti kaksi yhteistyöyritystä. HIFK Fotboll Ab:n toimitusjohtaja Perttu Hillman kiitteleekin HIFK-henkeä, joka näkyi myös tämän projektin toteuttamisessa.

– Kiitos perusbudjetin ulkopuolisen rahoituksen, saamme tämän tason pelaajan mukaan Rödaan. Täytyy kumartaa näiden yritysten suuntaan ja kiittää siitä, että he ovat mukana luomassa vahvaa jalkapallokulttuuria mahdollistamalla Arajuuren pelaamisen kotimaassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat