Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Entinen maajoukkuepelaaja kommentoi Hammers-kapteenin vaihtoehtoja: “Kaikki muut ottaisivat hänet avosylin vastaan”

Declan Rice
AOP

Entinen valioliigapelaaja Joe Cole ottaa kantaa Declan Ricen tilanteeseen. Englantilaisnuorukainen on edelleen West Hamin pelaaja, vaikka ottajia riittäisikin pilvin pimein.

Entinen valioliigapelaaja, nykyisin asiantuntijana työskentelevä Joe Cole uskoo, että Declan Rice tuntee olonsa turhautuneeksi West Hamissa.

Ricen sopimus Hammersin kanssa on voimassa vuoteen 2024, mutta hänen jatkonsa Lontoon olympiastadionilla tämän kauden jälkeen alkaa näyttää entistä epätodennäköisemmältä.

Cole oli omalla peliurallaan hieman vastaavassa tilanteessa, joten hän pystyy osittain samaistumaan Ricen tuntemuksiin.

– Olin peliurani aikana vastaavanlaisessa tilanteessa. Sitä haluaa pysyä seurauskollisena, mutta pokaaleista taisteleminen pyörii jatkuvasti mielessä. Hänen asemassaan voi tuntua turhauttavalta jutella maajoukkuetovereiden kanssa.

– Olen varma, että Rice toivoisi West Hamin kamppailevan Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista, mutta hänellä on päätös tehtävänään ennen kauden päättymistä.

Cole spekuloi myös Ricen mahdollisella tulevalla joukkueella.

– Kaikki seurat Euroopassa ovat kiinnostuneet Ricestä. Lukuunottamatta ehkä Real Madridia, jolla on riveissään Kroos (Toni), Modric (Luka), Valverde (Federico), Tchouameni (Aurelien) ja Camavinga (Edouardo). Kaikki muut ottaisivat hänet avosylin vastaan.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset