Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Juventus-hyökkääjä vaihtamassa maisemaa kesällä: Barcelona entisen Real Madrid-tähden kintereillä

Angel Di Maria
AOP

Juventuksen Angel Di Marian uskotaan olevan vaihtamassa seuraa kesällä. Argentiinalaistaiturin sopimus on tulossa päätökseensä, eikä Torinoon jääminen kuulu lähteiden mukaan miehen suunnitelmiin.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui hiljattain, mutta kesän markkinat valtaavat jo palstatilaa mediassa. Kuten hyvin tiedetään kovia sanktioita osakseen saanut Juventus on vaarassa menettää useita profiilipelaajiaan kauden päätyttyä.

Liuta Bianconerin nykypelaajia on lähteiden mukaan siirtymässä muihin maisemiin ja yksi heistä on Angel Di Maria, 34. Vanhaa Rouvaa vasta viime heinäkuusta lähtien edustanut Di Maria on ikänsä puolesta jo uransa ehtoopuolella, mutta annettavaa edelleen riittää, kuten Qatarin MM-kilpailut osoittivat.

Juonikkaan laitahyökkääjän nykyinen kontrahti on tulossa päätökseensä kesäkuussa, joten mies on lähdössä ilmaiseksi, jos jatkosopimusta ei sorvata.

Useamman seuran tiedetään osoittaneen kiinnostusta Di Mariaa kohtaan ja hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan yksi näistä on FC Barcelona.

Argentiinalaispelaaja ei ole aiemminkaan urallaan pelännyt kovia ratkaisuja, kuten takavuosien siirto Manchester Unitediin osoitti.

Silti entisen Real Madrid-tähden näkeminen Blaugranan paidassa vaikuttaa epätodennäköiseltä. Siitäkin huolimatta, että kyseessä on Di Maria.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset