Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean tähtihankinta kommentoi siirtoaan ja täräyttää mielipiteensä Diego Simeonesta: “Hän uskoo, että kentällä täytyy kärsiä”

João Félix
AOP

João Félix jätti suhteellisen odotetusti Atletico Madridin taakseen tammikuussa ja siirtyi Chelseaan. Portugalilaisen sopimus kattaa tämän kauden loppuun asti, eikä siihen ole sisällytetty osto-optiota. Félix kertoo siirron taustoista ja Diego Simeonen pelifilosofiasta.

Atletico Madridin jättihankinta, João Félix, ei ole ajoittaisia väläytyksiä lukuunottamatta pystynyt sopeutumaan Metropolitanolle.

Colchoneros-manageri, Diego Simeonen, äärimmäisen raskas ja kuluttava pelityyli ei tue missään mielessä Félixin vahvuuksia, joten hänen lähtöään pidettiin vain ajan kysymyksenä.

Portugalilaishyökkääjä siirtyi tammikuun siirtoikkunassa lainalle Chelseaan. Taituri kommentoi medialle siirtoaan ja kertoo mielipiteensä Simeonesta.

– Haaveilin jo pidemmän aikaa maisemanvaihdoksesta, sillä minulla on ollut suuria vaikeuksia sopeutua Atleticon pelitapaan.

– Päätin lähteä, koska olin kyllästynyt yrittämään niin rajusti ja epäonnistumaan. Siirto tuli hyvään saumaan ja uskon, että se palvelee kaikkien osapuolien etuja.

– Kaikki tietävät, mitä Simeone on urallaan saavuttanut. Hän on hyvä valmentaja, jolla on oma tapansa ymmärtää tätä lajia. Muut saattavat nähdä jalkapallon eri tavalla. Hänen tyylinsä sopii joillekin, mutta ei kaikille. Hän uskoo, että kentällä täytyy kärsiä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset