Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:lla revanssin paikka sunnuntaina: “Meidän on oltava hereillä alusta lähtien”

Bruno Fernandes
AOP

Bruno Fernandes muistuttaa joukkuetovereitaan ennen tulevaa Leeds-kamppailua oikean mentaliteetin tärkeydestä. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Old Traffordilla ja tasasivat pisteet 2-2 tasalukemien myötä.

Manchester United ja Leeds ottavat toisistaan mittaa toisen kerran viikon sisällä. Edelliseen otteluun ennakkoluulottomalla asenteella lähtenyt Leeds on kotiedustaan huolimatta altavastaajan asemassa.

Joukkue olli keskiviikkona Old Traffordilla pelatussa ottelussa vahvoilla avauspuolikkaalla nousten johtoasemaan. United punnersi kuitenkin rinnalle toisella jaksolla, eikä voittokaan jäänyt kauaksi.

Punapaitoja kipparoiva Bruno Fernandes odottaa sunnuntain kamppailusta jälleen vaikeaa koitosta.

– Oli todella turhauttavaa, että he pääsivät välittömästi johtoon edellisessä ottelussa. Toisella jaksolla he saivat hieman onnekkaastikin toisen maalin. Mielestäni kokonaisuudessaan me kuitenkin hallitsimme ottelua. He tekivät kaksi maalia ja loivat muutaman tilanteen.

– Teimme hyvää työtä noustessamme rinnalle, mutta on selvää, ettemme halua joutua kahden maalin takaa-ajoasemaan. Halusimme voittaa pelin, mutta emme pystyneet siihen.

– Vastustaja puolusti lopussa kaikilla pelaajilla ja pelasi aikaa niin paljon kuin mahdollista. Se on osa heidän pelaamistaan, joka meidän on pidettävä mielessä. Emme halua joutua uudelleen vastaavaan tilanteeseen, joten meidän on oltava sunnuntaina hereillä alusta lähtien.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga