Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-ikonin pienentynyt vastuu herättää kummaksuntaa: Klopp – “Tässä työssä on kyse koko joukkueesta”

Jordan Henderson
AOP

Jordan Henderson on tippunut tällä kaudella enemmän tai vähemmän vaihtopelaajan rooliin, joka on herättänyt kummastusta. Liverpoolin valmentaja, Jürgen Klopp ei pitänyt vihjailuista, että joukkueen huonot tulokset johtuisivat kipparin pienentyneestä vastuusta.

Vakuuttavasti Qatarin MM-kisoissa pelannut Jordan Henderson on joutunut tyytymään Liverpoolissa aiempaa vähempiin minuutteihin. Englantilaisikoni on pelannut tällä kaudella yhteensä 17 ottelussa, mutta hänen paikkansa avauksessa ei ole enää kiveen hakattu.

Kahdessa Poolin edellisessä ottelussa Henderson on pelannut yhteensä vain 33 minuuttia, joista molemmista tuloksensa oli tappio. Yhteensä Liverpool on voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua ilman, että Henderson kuulunut avauskokoonpanoon.

Kloppin peluutuspäätökset ovat herättäneet jonkin verran kummastusta, mutta saksalainen ei allekirjoittanut väitettä siitä, että Hendersonin penkitys vaikuttaisi joukkueen tuloksiin.

– En ymmärrä, miksi me puhumme yhdestä pelaajasta.

– Kaikki tietävät, kuinka paljon arvosta Hendersonia. Yksi pelaaja on nostettu tikunnokkaan ja suuri huomio kiinnittyy häneen. Henderson ei ole koskaan ollut ongelmamme.

– Kun hän on täydessä kunnossa hän pelaa lähes kaikki ottelumme. Tässä työssä on kuitenkin koko joukkueesta, eikä vain yhdestä pelaajasta.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga