Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan IFK Mariehamn tuuletti kokoonpanoaan – Yksi mies sisään, kolme ulos

Aly Ndom keskikenttäpelaaja IFK Mariehamn
AOP

Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn on vahvistanut keskikenttäänsä solmimalla yksivuotisen sopimuksen ranskalaissenegalilaisen Aly Ndomin kanssa.

Aly Ndom on 28-vuotias, jolla on Ranskan passi, mutta hän on lähtöisin Senegalista. 190-senttinen vasenjalkainen Ndom pelaa keskikentän keskustassa puolustavassa ja peliä rakentavassa roolissa.

Ndomilla on varsin vaikuttava CV ja runsaasti kokemusta Ranskan kahdelta ylimmältä sarjatasolta yli 100 ottelun verran Stade Reimsin ja AJ Auxerren riveistä. Vuonna 2019 hän pelasi myös lainalla Caenissa Ranskan Ligue 1:ssä. Viimeksi hän on edustanut AFC Chindia Târgoviștea Romanian Liga I:ssä ja US Viterbeseä Italian Serie C:ssä.

Romaniassa mies pelasi kolme ottelua ja antoi yhden maalisyötön. Italiassa mies ei päässyt kentälle.

– Olen hyvin iloinen tullessani IFK Mariehamniin ja toivon, että yhdessä pelaamme erittäin hyvän kauden, Ndom sanoo.

Odotukset Ndomin suhteen ovat Maarianhaminassa korkealla.

– Alylla on vaikuttava tausta ja useita otteluita Ranskan pääsarjatasolla, minkä myötä hänen tulisi korkealla tasolla Veikkausliigassa. Hän on ensisijaisesti keskikentän keskustan pelaaja, mutta voi pelata myös topparina, IFK Mariehamni seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

– Hän saapui Maarianhaminaan eilen illalla ja on mukana jo maanantain harjoituksissa joukkueen kanssa. Odotamme innolla mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen kauden aikana.

Kolme pelaajaa poistuu Ahvenanmaalta

IFK Mariehamn tiedotti myös, että se on purkanut yhteisymmärryksessä tammikuussa joukkueeseen liittyneen nuoren ghanalaishyökkääjän Emmanuel Boahenin sopimuksen. Boahen pelasi vaihtomiehenä IFK Mariehamnin Liigacupin avausottelussa FC Honkaa vastaan, mutta ei ollut enää edes ryhmässä mukana viime viikonlopun ottelussa FC Interiä vastaan.

Samalla on ratkennut, että viime kauden pelaajista keskikentän Mohammed Abubakari ei jatka Grönvittissä, vaan jättää seuran kahden kauden jälkeen perhesyistä. Myöskään hyökkääjä John Owoeria ei joukkueen riveissä enää tällä kaudella nähdä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat