Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Honka kiinnitti luottokeskikenttäpelaajansa: “Hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme”

Jerry Voutilainen keskikenttäpelaaja FC Honka
AOP

Veikkausliigassa pelaava FC Honka ja 27-vuotias keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen ovat tehneet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Voutilainen saapui Honkaan kaudelle 2020 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueen avainpelaajiin.

Viime kaudella Jerry Voutilainen pelasi yhtä vaille kaikissa Hongan Veikkausliiga-otteluissa ja viimeisteli keskikentältä myös kuusi maalia. Yhteensä Voutilainen on pelannut Hongassa 60 Veikkausliiga-ottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia. Viime kaudella 33 ottelussa syntyi kuusi maalia ja neljä maalisyöttöä. Tällä kaudella kolmessa pelissä ei ole tullut tehoja.

– Todella hyvät fiilikset jatkosta Hongassa. Haluan voittaa täällä mestaruuden ja Suomen Cupin. Olimme puhuneet Hongan kanssa jatkosta jo viime vuoden aikana ja onneksi se saatiin maaliin. Olen viihtynyt Espoossa hyvin, joten on todella mukavaa jatkaa seurassa. Täällä on ammattitaitoinen valmennus ja taustaryhmä, Voutilainen kommentoi.

– Jerryn osalta meille on iso asia pitkä sitoutuminen ja ennen kaikkea halu sitoutua pitkäksi aikaa Honkaan. Hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme ja keskikenttä on pelipaikkana sellainen, missä hyvän joukkueen pitää aina pärjätä. On todella iloinen asia, että Jerry näkee meidät pitkän tähtäimen kotinaan, Hongan manageri Hexi Arteva sanoo.

Lisäksi Honka tiedotti, että hyökkääjä Dražen Bagarićin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Viime kaudella mies teki 13 pelissä kolme maalia.

– Bagarićin kanssa päädyimme yhteisymmärryksessä siihen, että purimme hänen sopimuksensa ja hän jatkaa uraansa Serbiassa. Erosimme hyvissä väleissä, Arteva päättää.

Bagarić siirtyy pelaamaan Serbian SuperLigassa yhdeksäntenä majailevaan FK Kolubaraan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat