Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Aston Villan suurin tähti haaveilee seurasiirrosta? – “Olen tällä hetkellä sillä tasolla…”

Emiliano Martinez
AOP

Emiliano Martinez oli yksi maansa sankareista Argentiinan juhliessa MM-kultaa Qatarin kisoissa. Seurajoukkuetasolla Aston Villaa edustava maalivahti paljastaa, että Mestarien liigassa pelaaminen on yksi hänen suurimmista tavoitteistaan.

Emiliano Martinezin nimi ei jätä tätä nykyä enää ketään kylmäksi. Aston Villan veräjänvartija on noussut Valioliigaa seuraavien tietoisuuteen erilaisilla tempauksillaan.

Viimeistään Qatarin MM-kisojen aikana nähdyt esitykset sementoivat hänen asemaansa maailman parhaimpien maalivahtien joukossa, riippumatta siitä, miellyttääkö argentiinalaisen persoona vai ei.

Aston Villan kausi lähti surkeasti liikkeelle, mutta Steven Gerrardin lähdön jälkeen joukkue on noussut pohjamudista.

Alkukaudella sarjan hännänhuippuihin kuulunut Villa on kivunnut Unai Emeryn komennossa keskikastiin, mutta europelipaikat ovat jäämässä jälleen kerran haaveeksi.

Martinez myöntää, että MM-kullan jälkeen Mestarien liigassa pelaaminen on hänen suurin unelmansa.

– Minulla riittää edelleen nälkää ja haluan voittaa Mestarien liigan. Haluaisin tehdä sen Villan paidassa, mutta se on vaikeaa, koska joukkue on murrosvaiheessa.

– Voitin kauneimman mahdollisen palkinnon maajoukkeessa ja nyt tähtään samaan seurajoukkuetasolla.

– Täytyy katsoa, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Mielestäni olen tällä hetkellä sillä tasolla, että voisin kilpailla tärkeimmistä pokaaleista.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga