Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigakonkarit puolustavat kovan arvostelun kohteeksi joutunutta Liverpool-hankintaa: “Hänen tehonsa tulevat ajan myötä”

Darwin Nunez
AOP

Liverpoolin Darwin Nunez saapui Benficasta valtavalla siirtosummalla. Uruguaylaishyökkääjään on kohdistuneet todella suuret odotukset, mutta toistaiseksi verkko ei ole heilunut toivotulla tavalla. Valioliigapelaajat, Michael Antonio ja Callum Wilson puolustavat kuitenkin Nunezia.

Darwin Nunezin alku Liverpoolissa ei ole toistaiseksi sujunut aivan odotusten mukaisesti. Uruguayn maajoukkuemies on väläytellyt osaamistaan ja tehnyt muutamia todella kauniita osumia, mutta ajoittainen tuhlailu tekopaikoissa on närkästyttänyt Anfieldin yleisöä.

Toistaiseksi verkko on heilunut 10 kertaa kaikki kilpailut huomioituna. Valioliigassa pidempään pelanneet konkarihyökkääjät, West Hamin Michael Antonio ja Newcastle Unitedin Callum Wilson puolustavat Nunezin edesottamuksia.

– Pelasimme Liverpoolia vastaan vieraissa ja jotkut Nunezin suorituksista olivat ilmiömäisiä. Hän pystyy laukomaan vaarallisesti molemmilla jaloillaan ja maalivahtimme joutui esittämään useita paraatipelastuksia.

– Nunez on kuitenkin saanut valtavasti kuraa niskaansa sosiaalisessa mediassa, joka tuntuu uskomattomalta.

Wilson huomautti myös, että uruguaylaishyökkääjällä on vielä sopeutumisvaihe kesken.

Täytyy muistaa, että Nunez on vasta 23-vuotias ja juuri saapunut Valioliigaan. Tämä on miesten sarja ja hän on tullut täysin erilaisesta liigasta. Hän tarvitsee aikaa, mutta uskon, että hänen tehonsa tulevat ajan myötä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga