Crystal Palace raapi tasurin kotonaan – Patrick Vieira: “Olen tyytyväinen yhteen pisteeseen”

Patrick Vieira

Selhurst Parkilla nähtiin lauantaina Crystal Palacen ja Brightonin välinen kohtaaminen. Ottelun paremmasta joukkueesta ei saatu selvyyttä pelin päätyttyä 1-1 tasalukemiin. Palacen päävalmentaja, Patrick Vieira, oli tyytyväinen yhteen pisteeseen.

Vierasjoukkue Brighton oli selkeästi niskan päällä Crystal Palacea vastaan pelatun ottelun avausminuuteilla. Pervis Estupinan laukoi pallon maaliin 32. minuutin kohdalla, mutta osuma tuomittiin paitsioksi.

Ensimmäinen puoliaika oli Brightonin selkeää hallintaa Crystal Palacen joutuessa lähes täysin puolustusasemiin.

Ottelun maalit syntyivät toisella puoliajalla. Solomon March ohjasi Brightonin johtoon 63. minuutilla Estupinanin syötöstä.

Palace nousi tasoihin vain reilua viittä minuuttia myöhemmin, kun Brighton-vahti, Robert Sanchez, lahjoitti pelivälineen James Tomkinsille, jolla oli helppo työ nikata pallo verkkoon.

Lontoolaisten päävalmentaja, Patrick Vieira, myönsi ettei hänen ryhmänsä ollut parhaimmillaan, mutta kehui omiensa asennetta.

– Olen tyytyväinen yhteen pisteeseen. Tämä oli todella vaikea ottelu, jossa meillä riitti haasteita. Mielestäni Brighton pelasi erinomaisesti, joten meidän täytyi pysyä organisoituina.

– Osoitimme riittävää kurinalaisuutta puolustuspelaamisessamme, emmekä antaneet heille juurikaan ylimääräistä tilaa. Pelasimme erittäin hyvää vastustajaa vastaan ja pystyimme tasoittamaan ottelun.