ManU:lle revanssi Leedsiä vastaan – Tähtihyökkääjä jatkoi hurjaa maaliputkeaan

Marcus Rashford

Leeds ja Manchester United kohtasivat Elland Roadilla sunnuntaina. Keskiviikkona edellisen kerran vastakkain olleiden joukkueiden vääntö oli tälläkin kertaa tasainen ja ratkaisua saatiin odottaa toisen puoliajan loppuhetkille saakka.

Elland Roadilla käyty Leedsin ja Manchester Unitedin kamppailu lähti liikkeelle valkopaitaisen kotijoukkueen hallinnalla.

Leedsin voimakas prässipelaaminen vaikeutti Unitedin pelinrakentelua huomattavasti, eikä vieraat päässeet juurikaan omalta alueeltaan ensimmäisten minuuttien aikana.

Erik ten Hagin miehistö sai pikkuhiljaa juonesta kiinni ja pystyi luomaan pitkiä pallonhallintajaksoja. Leedsin pakka pysyi kuitenkin hyvin kasassa, eikä Punaiset Paholaiset päässeet murtautumaan parhaille maalintekosektoreille.

Toinen jakso lähti jälleen liikkeelle Leedsin komennossa. ManU:n peli oli pahemman kerran sekaisin, eikä syöttöpelaamisesta meinannut tulla yhtään mitään.

Ottelu oli todella rikkonainen, joka sopi selkeästi paremmin Leedsin suunnitelmiin. Lopussa United heräsi.

Kuten niin monesti aiemminkin tällä kaudella Luke Shaw tarjoili nappikeskityksen Marcus Rashfordille, eikä englantilaistykki erehtynyt.

Alejandro Garnacho kaunisteli lukemia hetkeä myöhemmin, joten vieraat kolme pistettä 0-2 voiton myötä. Ottelu ei todellakaan jää historiaan pelillisen antinsa takia, mutta lopputulos lämmittää Erik ten Hagin suojatteja.