Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Tuore hankinta uskoo ManU:n mestaruusmahdollisuuksiin: “Olemme valmiita taistelemaan”

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Manchester Unitedin tuore hankinta Marcel Sabitzer uskoo joukkueensa pystyvän taistelemaan tällä kaudella kirkkaimmista palkinnoista. Itävaltalainen on esiintynyt saapumisensa jälkeen lupauksia herättävästi Unitedin keskikentällä.

Erik ten Hagin luotsaaman Manchester Unitedin tammikuun siirtoikkuna näytti jäävän suhteellisen hiljaiseksi. Qatarin MM-kisoissa vakuuttanut Wout Weghorst saapui punapaitoihin, mutta tämän jälkeen kukkaronnyöryt vaikuttivat menneen kiinni.

Christian Eriksenin loukkaantuminen muutti kuitenkin tilanteen ja Marcel Sabitzer tuotiin lainasopimuksella Old Traffordille.

Itavaltalainen myöntää, että Arsenalin ja Manchester Cityn etumatkaa on vaikea kuroa, mutta uskoo omiensa mahdollisuuksiin taistella Valioliigan mestaruudesta.

– Liigamestaruuden voittaminen on vaikeaa, sillä olemme hieman kärkikaksikkoa perässä. Pelaamatta on kuitenkin vielä suuri määrä otteluita, joten tärkeitä pisteitä on edelleen jaossa.

– Aiomme jatkaa parhaan kykymme mukaan ja hoitaa velvollisuutemme jokaisessa kamppailussa. Meidän täytyy pystyä pitämään energiatasot korkealla ja jatkaa kehittymistä. Siitä ei tule helppoa, mutta me olemme valmiita taistelemaan ja uskon mahdollisuuksiimme.

Viikonlopun Leeds-ottelussa jälleen esiin noussut Marcus Rashford sai Sabitzerilta kehut.

– Olemme todella onnekkaita, että meillä on Rashfordin kaltainen pelaaja joukkueessamme. Hän on huippuhyökkääjä, joka autta meitä paljon tällä hetkellä.

Lähde: Football365

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga