Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Murheet eivät ota loppuakseen Anfieldillä: Liverpoolin avainpelaaja kuukaudeksi sairastuvalle

Thiago Alcantara
AOP

Liverpoolin kausi tuntuu muuttuvan vain entistä synkeämmäksi. Joukkueen sairastuvalla on jo ennestään tunkua ja nyt jobinpostia on tullut Thiago Alcantaran loukkaantumisen myötä. Espanjalaisen uskotaan joutuvan huilaamaan seuraavat neljä viikkoa.

Merseysiden ylpeys, Liverpool kyntää tällä hetkellä erittäin syvällä. Jürgen Kloppin valmentama poppoo on voittanut 20 pelaamastaan valioliigaottelustaan vain kahdeksan ja tämänhetkinen pistesaldo oikeuttaa sarjataulukon kymmenenteen sijaan.

Ei aivan sitä, mitä viime kaudella pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Manchester Citystä jääneeltä joukkueelta odotettiin. Osittain tämä selittyy punaisten surkealla terveystilanteella.

Poolin vahvuudesta oli valmiiksi sivussa jo Virgil van Dijk, Luis Diaz, Diogo Jota sekä Ibrahima Konate. Nyt lisää lunta tupaan on tullut Thiago Alcantaran loukkaantumisen myötä. Mies kärsii lähteiden mukaan lonkkavammasta, joka pitää hänet sivussa toisitoimista seuraavan viikon ajan, joten väliin on jäämässä tukku tärkeitä otteluita.

Liverpool kohtaa maanantaina Evertonin, jonka jälkeen vastaan asettuu vahvaa kautta pelaava Newcastle United. Kloppin miehistö kärsi Mestarien liigan puolella kenties kovimmasta mahdollisesta arpaonnesta, kun Reds saa vastaansa Real Madridin.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga