Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

FC Barcelona harkitsee tuoreen hankintansa myymistä: Inter Milan virittelee todellista yllätyssiirtoa

Franck Kessie
AOP

Franck Kessie saattaa olla joutumassa kauppatavaraksi tulevan kesän aikana. Heinäkuussa Camp Noulle siirtynyt norsunluurannikkolainen ei ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa Xavi Hernandezin säännöllisessä avauskokoonpanossa.

AC Milanissa Italian mestaruutta juhlimaan päässyt Franck Kessie päätti jättää viime vuonna San Siron taakseen ja siirtyä FC Barcelonan riveihin.

Keskikentän työjuhta on kuitenkin saanut osakseen vain murto-osan vastuusta, josta hän pääsi nauttimaan Italiassa.

Barcan manageri Xavi Hernandezilla riittää lukuisia vaihtoehtoja keskikentälleen, jonka myötä Kessie on jäänyt enemmän tai vähemmän sivustaseuraajan rooliin.

Osittain tämä selittyy norsunluurannikkolaisen loukkaantumisilla, mutta kaikesta huolimatta hänen asemansa joukkueen hierarkiassa on käynyt selväksi.

Kessie on pelannut tällä kaudella 13 La Liga-ottelussa tullen pääsääntöisesti vaihdosta kentälle otteluiden loppuhetkillä.

Miehen sopimus kattaa vuoteen 2026 asti, mutta lähteiden mukaan Barca harkitsee hänen myymistään aiottua aiemmin helpottaakseen taloudellista tilannettaan.

Kessien on raportoitu herättäneen kiinnostusta useammassakin osoitteessa, mutta vahvimmin häntä on yhdistetty Inter Milaniin.

Kyseessä olisi melkoinen pommi, jos Kessie päättäisi matkata entiselle kotistadionilleen verivihollisen paidassa.

Peliajan vähyys saattaa kuitenkin painaa voimakkaasti vaakakuppia lähdön merkiksi.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset