Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtohuhut voimistuvat Leicester-tähden ympärillä: “Hän haluaa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla”

James Maddison
AOP

James Maddison on edustanut Leicester Cityä vuodesta 2018 lähtien. Entisen Norwich-pelaajan sopimus on päättymässä vuoden päästä kesällä, mutta useat seurat ovat kiinnostuneita hankkimaan hänet tulevan siirtoikkunan aikana.

Leicesterin vaikean kauden valopikkuihin kuuluva James Maddison oli jälleen oivalla pelipäällä viikonloppuna. Brendan Rodgersin valmentama Foxes yllätti Tottenhamin King Power Stadiumilla lukemin 4-1.

Maddison iski ottelussa maalin antoi syötön Harvey Barnesin tekemään osumaan. Vammoista tällä kaudella kärsinyt Maddison on iskenyt 16 pelaamaansa valioliigaotteluun 9 maalia ja 5 maalisyöttöä, joten miehen tehot puhuvat jälleen kerran puolestaan.

Kuten aiemmin uutisoimme, miehen perässä on liuta Euroopan suurseuroja. Lähteiden mukaan juuri Tottenhamin lisäksi englantilaisen kintereillä on muun muassa Newcastle United ja sarjajohtaja Arsenal.

Leicester-manageri Rodgers avautui pelaajansa tilanteesta Spurs-voiton jälkimainingeissa.

– Uskon, että Maddison tietää, kuinka paljon häntä rakastetaan täällä ja minkälainen vaikutus hänellä on tämän joukkueen pelaamiseen.

– Hänen uransa jatko tulee riippumaan vain hänestä itsestään ja siitä, että missä hän näkee itsensä tulevaisuudessa. On todennäköistä, että hän haluaa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Lähde: NewcastleWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset