Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kaikki edelleen auki: Jättääkö Real Madridin ikoninen maalitykki Bernabeun taakseen?

Karim Benzema
AOP

Karim Benzeman sopimus on päättymässä kesällä, eikä jatkosta ole toistaiseksi minkäänlaista varmuutta. Konkarihyökkääjän on uskottu olevan palaamassa kotimaahansa, mutta Carlo Ancelotti toivoo hänen jatkavan Santiago Bernabeulla myös ensi kaudella.

Real Madridin tähtipelaaja, Karim Benzema, on Cristiano Ronaldon jälkeen seuran kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä 337 osumallaan. Ranskalaisen takana on muun muassa sellaisia nimiä, kun Alfredo Di Stefano ja Raul.

Benzeman pelivire on ollut ikääntymisen myötä vain paranemaan päin ja mies onkin iskenyt peräti 202 maalia vain viimeiseisen neljän ja puolen vuoden aikana.

Maalitykki on ansaitusti yksi joukkueensa arvostetuimmista pelaajista, ja hän perikin kapteeninnauhan Marcelon jätettyä seuran viime kesänä.

Tällä kaudella Benzema on kärsinyt lukuisista vammoista, jotka pakottivat hänet sivuun myös loppuvuonna pelatuista Qatarin MM-kisoista. Ollessaan pelikuntoinen, verkko on kuitenkin heilunut kiitettävällä tahdilla.

Benzeman sopimus on umpeutumassa kesällä, mutta Realin manageri, Carlo Ancelotti, uskoo, että hän jatkaa Bernabeulla myös tulevalla kaudella.

– Karim on jo kokenut pelaaja, mutta hän jatkaa kanssamme myös ensi vuonna. Tämän seuran legendojen täytyy jatkaa Realin paidassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga