Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU:n pikahankinnasta sittenkin pysyvä ratkaisu? – “Katsotaan, mitä kesällä tapahtuu”

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Marcel Sabitzerin hankintaa kummaksuttiin jonkin verran brittimediassa. ManU:n keskikentällä on kuitenkin tällä hetkellä miesvaje, joten itävaltalaiselle riittää todennäköisesti jatkossakin käyttöä. Sabitzer ei sulje pois mahdollisuutta pysyvästä siirrosta Erik ten Hagin alaisuuteen.

Old Traffordilla huokaistiin syvään, kun Christian Eriksen loukkaantui. Tanskalaisen avut pallollisessa pelaamisessa ovat tuoneet uuden ulottuvuuden Manchester Unitedin hyökkäämiseen, joten hänen puuttumisensa on tuntuva isku.

ManU päätyi hankkimaan miehelle korvaajan aivan tammikuun siirtoikkunan viime hetkillä, kun Marcel Sabitzer saapui Bayern Münchenistä.

Itävaltalainen on esiintynyt lupauksia herättävästi ja hänen roolinsa on kasvanut myös Casemiron pelikiellon myötä.

Sabitzer kertoo nauttivansa uudesta ympäristöstään, eikä sulje pois mahdollisuutta pysyvästä siirrosta.

– Voin sanoa vain, että kyseessä on lainasopimus, ainakin tällä hetkellä. Olen nauttinut täällä olosta ja tulen hyvin toimeen muiden pelaajien kanssa. Katsotaan, mitä kesällä tapahtuu.

– Meillä on vahva joukkue ja Old Traffordin tunnelma on jotain käsittämätöntä.

– Viime päivät ovat olleet kiireisiä, sillä minun oli tultava nopeasti sisään joukkueeseen. Kaikki on sujunut kuitenkin hyvin ja olen tyytyväinen elämääni täällä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset