Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Real Madrid Tottenhamin jättihankinnan kintereillä

Richarlison
AOP

Tammikuun siirtoikkunassa hiljaiseloa viettänyt Real Madrid on lähteiden mukaan kiinnostunut Tottenhamin Richarlisonista. Brasilialaisesta kaavaillaan pitkän tähtäimen korvaajaa uransa ehtoopuolella olevalle Karim Benzemalle.

Real Madrid piti muiden tavoin silmänsä ja korvansa auki tammikuun siirtoikkunassa. Espanjan jättiseuran uutisoitiin olleen kiinnostunut Joao Cancelosta, mutta lopulta seura päätti vetää liinat kiinni.

Kesken kauden tapahtuvat siirrot ovat monesti ongelmallisa, johon myös Carlo Ancelotti otti kantaa. Santiago Bernabeulla käänettiin katseet kohti kesän siirtoikkunaa, jonka aikana uskotaan tapahtuvan useita hankintoja.

Yhtenä Realin siirtokohteena pidetään Tottenham Hotspurin Richarlisonia. Viime kesänä Lontooseen Evertonista saapunut brassihyökkääjä ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin toivotulla tavalla uudessa joukkueessaan.

Richarlison on jäänyt Antonio Conten alaisuudessa rotaatiopelaajan rooliin, eikä paikkaa avauksessa tunnu löytyvän sitten millään.

Brassihyökkääjä on pelannut tällä kaudella 14 valioliigaottelussa tullen useimmiten vaihdosta kentälle. Tilillä on kolme maalin johtanutta syöttöä, mutta oma maalisarake näyttää edelleen nollaa.

Qatarin MM-kisoissa säväyttäneen Richarlisonin lahjakkuus on hyvin tiedossa, mutta syystä tai toisesta homma ei tunnu rullaavan Pohjois-Lontoossa. Tästä huolimatta Spurs tuskin päästää miestä lähtemään ilman valtavaa siirtokorvausta.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset