Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle viemässä parhaat päältä? – Portugalilaistähden ympärillä riittää kuhinaa

Ruben Neves
AOP

Ruben Nevesin nimi on pysynyt sitkeästi mukana siirtohuhuissa, mutta vaikka hänen lähtöään on pidetty moneen kertaan varmana, on ura jatkunut Molineux’lla. Uusimpien raporttien mukaan Newcastle United on viimeisin seura, joka koittaa houkutella portugalilaista riveihinsä.

Wolverhampton Wanderersin Ruben Neves,25, on kiinnostanut jo pidemmän aikaa Euroopan mahtiseuroja. Vahvimmiten keskikenttäpelaajaa on linkitetty FC Barcelonan riveihin, mutta myös Valioliigan jätit, kuten Manchester United ja Liverpool ovat olleet hänen perässään.

Nevesin nykyinen kontrahti on päättymässä vuoden 2024 kesällä, joten taloudelliselta kantilta ajateltuna portugalilaisen myyminen tulevassa siirtoikkunassa saattaisi olla Wolvesin kannalta järkevää.

Neves saapui Molineux’lle vuonna 2017 ja on käytännössä siitä lähtien kuulunut joukkueensa avainpelaajiin.

Keskikentän taituri on pelannut Wolvesin paidassa yli 200 ottelua ja antanut 41 maalisyöttöä. Tällä kaudella Neves on kunnostautunut myös maalinteossa, sillä 20 valioliigakamppailussa verkko on heilunut viisi kertaa.

Viimeisten raporttien mukaan Newcastle United harkitsee tarjouksen jättämistä Nevesistä. Eddie Howen luotsaama Magpies tavoittelee vahvistusta keskikaistalleen ja Neves nähdään täydellisenä vaihtoehtona.

Miehen pyyntihinta ei ole tiedossa, mutta raha ei tunnetusti ole ongelma St. James’ Parkilla.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset