Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal ja Manchester City kohtaavat Valioliigan kärkikamppailussa – “En usko, että ensi kaudella heille tarjoutuu tälläistä tilaisuutta”

Arsenal
AOP

Arsenal on todella pitkästä aikaa kynsin ja hampain kiinni Valioliigan mestaruustaistossa. Mikel Artetan valmentama lontoolaisryhmä pitää piikkipaikkaa hallussaan kolmen pisteen erolla Manchester Cityyn. Entinen Gunners-luotsi Arsene Wenger varoittaa, ettei tälläinen sauma toistu välttämättä pitkään aikaan.

Valioliigan mestaruustaisto tuntuu olevan tällä hetkellä kahden kauppa. Arsenal ja Manchester City ovat olleet kauden vakuuttavimmat joukkueet. Lähin uhkaaja Manchester United on edelleen iskuetäisyydellä, joten kaikki voi tosin vielä muuttua.

Pelejä on runsaasti pelaamatta, mutta Arsenalin tuloskunto ansaitsee erikoismaininnan. Takavuosien suurseura valahti pian kauden 2003-2004 mestaruutensa jälkeen pelilliseen alhoon, josta nouseminen otti aikansa.

Kaikki näyttää tällä hetkellä paljon valoisammalta, mutta lontoolaisille edellisen mestaruuden koutsannut Arsene Wenger varoittaa, ettei keskittyminen saa herpaantua hetkeksikään.

– Mestaruus on voitettava silloin, kun siihen tarjoutuu tälläinen mahdollisuus. Arsenalin täytyy keskittyä vain omaan pelaamiseensa ja jättää kaikki ylimääräinen muiden huoleksi.

– En usko, että ensi kaudella heille tarjoutuu tälläistä tilaisuutta, joten joukkueen on otettava tästä kaikki irti.

Arsenal ja City kohtaavat tänä iltana Emiratesilla. Tärkeiden pisteiden lisäksi jaossa on myös henkinen yliote pahimmasta kilpakumppanista.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga