Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan sarjakärki vaihtui – Mikel Arteta: “City oli meitä parempi rangaistusalueella”

Mikel Arteta
AOP

Valioliigan kärkitaistelu Arsenalin ja Manchester Cityn välillä päättyi taivaansinisten voittoon. Pep Guardiolan ryhmä nousi maalieron turvin Gunnersin ohi piikkipaikalle. Mikel Arteta oli pettynyt lopputulokseen mutta antoi reilut kehut vastustajalle.

Suhteellisen tasaväkinen ottelu kahden Valioliigan mammuttiseuran välillä käynnistyi Arsenalin kontolloidessa pelin virtausta. Eddie Nketiah pääsi puskemaan läheltä, mutta miehen yritys oli osoitteeton.

Kesken Gunnersin painostuksen City pääsi iskemään. Lontoolaisten puolustaja Takehiro Tomiyasu antoi heppoisen syötön alaspäin, jonka Kevin De Bruyne haistoi. Belgialainen viimeisteli komeasti yhdellä kosketuksella yli Aaron Ramsdalen.

Lontoolaiset painoivat tämän jälkeen entisestään kaasua ja tasoitus lähtiin avausjakson loppuhetkillä, kun Bukayo Saka osui pilkulta.

Pep Guardiolan puoliaika puhe teki tehtävänsä, sillä City oli toisella jaksolla paljon aktiivisempi ja kamppailuvalmiimpi kuin ensimmäisellä nelivitosella.

Arsenalin pakka aukesi luvattoman helposti Gabriel Magalhaesin virheen seurauksena. Jack Grealish vei vieraat johtoon upean hyökkäyksen jälkeen. Erling Haaland viimeisteli Cityn kolmannen ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella.

Gunners-luotsi Mikel Arteta puhui medialle pelin jälkeen.

– Mielestäni tämä oli upea taistelu molemmalta joukkueelta. Laitoimme heidät todella ahtaalle, mutta lahjoitimme heille kaksi maalia. Meillä oli omat mahdollisuutemme, mutta City oli meitä parempi rangaistusalueella.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga