Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Keskikenttäpelaaja Elias Mastokangas pääsee näyttämään taitojaan länsinaapurissa

Elias Mastokangas keskikenttäpelaaja Trelleborgs FF
AOP

Ruotsin Superettanissa pelaava Trelleborgs FF tiedotti aiemmin kuluvalla viikolla, että keskikenttäpelaaja Elias Mastokangas harjoittelee seuran kanssa kuluvan viikon.

22-vuotias Elias Mastokangas on Veikkausliigan FC Interin sopimuspelaaja. Viime kaudella mies kävi lainalla myös FC Hakassa. Yhteensä 24 ottelussa syntyi kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä. Tällä kaudella yhdessä ottelussa ei ole tullut tehoja.

– Elias on nuori suomalainen pelaaja, joka pelasi useita vuosia huippusarjassa. Hän voi pelata useissa hyökkäävän keskikentän paikoissa, mutta näemme hänet pääasiassa laitahyökkääjänä.

– Hän oppii tuntemaan meidät samaan aikaan, kun pääsemme tutkimaan häntä lähemmin, mutta sen perusteella, mitä olemme nähneet hänestä aiemmin, hän on tekninen pelaaja, joka on hyvä pienissä tiloissa, urheilujohtaja Salif Camara Jönsson kuvailee.

Mastokangas on edustanut Suomen nuorten maajoukkueita kaikilla tasoilla aina alle 21-vuotiaisiin asti ja pelannut Veikkausliigassa yhteensä 56 ottelua. Kaarinan Poikien kasvatti on edustanut KaaPon Kakkosen-pelien lisäksi Veikkausliigassa myös IFK Mariehamnia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat