Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Veikkausliigan HJK saa näkyvän yhteistyökumppanin: “Arvoissa korostuu yhdessä tekeminen ja menestyminen”

HJK
AOP

Veikkausliigan HJK:n ja Osuuspankin yli 10 vuoden ajan jatkunut yhteistyö saa jatkoa. HJK ja Osuuspankki Uusimaa Osk ovat tehneet uuden yhteistyösopimuksen vuosille 2023-2024.

Veikkausliigan mestarin HJK:n ja Osuuspankki Uusimaa Osk:n yhteistyön merkitys tulee näkymään konkreettisesti myös OP Uusimaan omistaja-asiakkaille.

– Näemme yhteistyössämme täysin uusia tapoja luoda lisäarvoa OP Uusimaan omistaja-asiakkaille kutsumalla heidät avosylin osaksi HJK-yhteisöä, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi fiilistelee.

Sopimuksen myötä OP Uusimaa on tästä kaudesta alkaen näkyvästi esillä niin HJK:n miesten kuin naistenkin edustusjoukkueiden pelipaidoissa. Lisäksi OP:n logo painetaan jatkossa kaikkiin juniorien pelipaitoihin. Kumppanuus kattaa koko seuran aina junioreista aikuisten edustusjoukkueisiin saakka.

Yhteistyössä korostuu vastuullisuus, joka näkyy esimerkiksi nuorten taloustaitovalmennuksena. OP Uusimaa edistää vastuullisuusohjelman mukaisesti taloustaitoja, jotta kaikilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet huolehtia omasta taloudestaan.

– Olemme läsnä nuorten pelaajiemme ja heidän perheidensä arjessa monella tavalla. Kohtaamme toki pääasiassa kentällä, mutta jalkapallossa suoriutumisen taustalla on aina monia tekijöitä. Sillä on suuri merkitys, että nuoren ja perheen taloustaidot ovat kunnossa ja mieli voi keskittyä harjoitteluun, HJK Ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen painottaa.

OP Uusimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Korhonen jakaa HJK:n edustajien innostuksen.

– Meille tämä on hieno tilaisuus jatkaa onnistunutta yhteistyötä. Pääpaino on nuorten liikkumisen mahdollistaminen, ja siinä samalla saamme tärkeää asiaa kerrottua nuorille taloustaitotuntien muodossa.

– HJK:n arvoissa korostuu yhdessä tekeminen ja menestyminen, myös toisen tukeminen vaikeina hetkinä. Nämä ovat myös OP Uusimaassa tärkeitä arvoja. Arvomme, ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen, antavat työllemme ja valinnoillemme merkityksen ja ohjaavat päivittäistä arkeamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut