Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajat-puolustaja Albin Granlund aprikoi tulevaisuuttaan: “On hyvin mahdollista, että jään tänne”

Albin Granlund puolustaja IFK Mariehamn
AOP

Viime kauden lopulla Veikkausliigan IFK Mariehamniin siirtynyt maajoukkuepuolustaja Albin Granlund on jatkanut joukkueen riveissä testisopimuksella ja kertoo tutkivansa tulevaisuutensa mahdollisuuksia.

Kokeneella puolustajalla Albin Granlundilla ei ole sopimusta Veikkausliigan IFK Mariehamnin kanssa, joten hän pelaa tällä hetkellä testipelaajan statuksella. Sopimus Grönvittin kanssa on kuitenkin hyvinkin mahdollinen.

– Harjoittelen joukkueen kanssa ja keskustelemme jatkuvasti seurajohtaja Peter Mattsonin kanssa. Olemme kaiketi samaa mieltä keskenämme ja IFK on ollut minua kohtaan todella korrekti tässä tilanteessa. On hyvin mahdollista, että jään tänne, Granlund kertoi Ålandstidningenin haastattelussa.

– Samalla avopuolisoni pelaa myös jalkapalloa ja hän pelaisi mielellään korkealla tasolla. Täällä Ahvenanmaalla se on hänelle kuitenkin vaikeaa. Sen takia katselemme vähän ympärillemme, jos löytyisi paikka, jossa molemmat pystyisimme palaamaan.

Granlundin mukaan hänelle itselleen on tullut muitakin tarjouksia, mutta ei mitään sellaista, johon olisi tarttunut heti.

– Ei mitään merkittävästi IFK:ta parempaa.

– Enkä tiedä tuleeko sellaista, aika hiljaista on joka tapauksessa ollut. Minähän olen 33-vuotias laitapuolustaja ja voisi sanoa, etten ole ihan tulikuuma markkinoilla, Granlund nauraa.

Veikkausliiga-kauden alkuun on aika vielä lähes kaksi kuukautta, mutta Granlund myöntää, että päätös suuntaan tai toiseen täytyy tehdä suhteellisen pian.

– Näin se on ja päätös lähestyy. En pysty kuitenkin sanomaan puhutaanko päivistä vai viikoista vielä. Sen saa nähdä.

Viime kaudella Granlund pelasi ensin Puolan Ekstraklasassa Stal Mielecissä yhteensä 18 ottelua ilman tehoja. Veikkausliigassa IFK:n paidassa mies pelasi kuusi ottelua ja teki yhden maalin. Tällä kaudella hän on pelannut yhden ottelun ilman tehoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat