Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan FC Inter hankki nuoren norsunluurannikkolaisen puolustajan: “Nopealiikkeinen, teräväjalkainen ja aktiivinen ylöspäin”

FC Inter Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigan FC Inter on päässyt sopimukseen Armenian VBET Armenian Premier Leaguessa pelaavan FC Ararat Jerevanin kanssa laitapuolustaja Dimitri Legbon siirtymisestä pysyvällä siirrolla Interin riveihin.

21-vuotias norsunluurannikkolainen puolustaja Dimitri Legbo on tehnyt turkulaisten kanssa sopimuksen, joka on mallia 2+1 vuotta.

Legbo kuuluu Norsunluurannikon alle 23-vuotiaiden maajoukkuerinkiin. Hän pelasi nuoruusvuotensa kotimaassaan ennen kuin siirtyi Norsunluurannikon Ligue 1:n RC Abidjanista Armeniaan VBET Armenian Premier Leaguessa pelaavaan FC Ararat Jerevaniin syksyllä 2021.

Pääasiassa vasempana laitapuolustajana pelaava Legbo sai puolentoista vuoden aikana vyölleen yhteensä 35 ottelua Araratin pääsarjajoukkueen riveissä. Legbo pelasi jerevanilaisseuran riveissä viime kesänä Interin tavoin myös UEFA:n Konferenssiliigan karsintoja. Viime kaudella 18 ottelussa syntyi yksi maali.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo seuran tiedotteessa, minkälaisen vahvistuksen Inter saa laitaosastolleen.

– Dimitri on ollut muutaman päivän meidän mukana ja näyttänyt heti parasta osaamistaan. Hän on nopealiikkeinen, teräväjalkainen ja aktiivinen ylöspäin. Antaa meidän alakerralle paljon mahdollisuuksia ja lisää kilpailutilannetta.

Sinimustien tuore puolustaja pääsi myös heti tositoimiin Liigacupissa.

– Dimitrillä on ollut lyhyt aika opiskella meidän pelisysteemiämme, joten annetaan aikaa niin kuin kaikille muillekin. Hän on lyhyessä ajassa sopeutunut hyvin ja päässyt porukkaan mukaan, hän on todella mukautumiskykyinen pelaaja, Wiss tiivistää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat