Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Italiassa toipuva Antonio Conte toimi vastoin lääkärin ohjeistusta: “Aliarvioin operaation laajuuden”

Antonio Conte
AOP

Tottenham Hotspur kärsi karvaan tappion AC Milanille Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisessä osassa. Spursin manageri, Antonio Conte, nähtiin jälleen sivurajan tuntumassa, mutta hän joutui jäämään pelin jälkeen Italiaan hoidattamaan itseään palattuaan liian nopeasti töihin.

Leikkauksesta toipuva Antonio Conte myöntää, että hän palasi töihin vastoin lääkäreiden ohjeistusta. Italialaisvalmentajalta poistettiin hiljattain sappirakko, jonka jälkeen hänet määrättiin pakkolepoon, mutta mies ei malttanut olla palaamatta tositoimiin suunniteltua aiemmin.

Conte oli tiistaina jälleen mukana, kun Spurs hävisi AC Milanille 0-1 lukemin San Sirolla. Pelin jälkeen miehen vointi kuitenkin huononi, jonka myötä hän jäi Italiaan jatkamaan toipumistaan. Tottenham tiedotti asiasta seuraavasti:

– Italiassa suoritetun rutiinitarkastuksen jälkeen Conte jää perheensä luokse toipumaan äskettäisestä leikkauksestaan. Terveys on tärkeintä, ja kaikki seurassa toivottavat hänelle hyvää vointia. Cristian Stellini on tällä välin vastuussa edustusjoukkueen valmennuksesta.

Conte kommentoi itse päätöstään sosiaalisen median tilillään:

– Vastuuntuntoni tätä seuraa, sen pelaajia, henkilökuntaa ja faneja kohtaan sai minut reagoimaan, enkä noudattanut lääkäreiden ohjeistusta. Aliarvioin operaation laajuuden ja kehoni joutui koville. Nyt olen pakotettu olemaan sivussa, kunnes olen täysin kunnossa.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga