Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Floppi vai sankari? – PSG:n ikonisella topparilla selvät suunnitelmat: “Haluan ottaa kaiken irti urani viimeisistä vuosista”

Sergio Ramos
AOP

Sergio Ramosin siirto PSG:hen on mennyt kaikkea muuta kuin suunnitelmien mukaan. Loukkaantumisista kärsinyt espanjalainen kuitenkin kertoo, että hänellä on suuret tavoitteet pariisilaisten tähtisikermän kanssa.

Paris Saint-Germain ei ole ikinä onnistunut voittamaan Mestarien liigaa.

Ökyrikas qatarilaisomistuksessa toimiva ranskalaispoppoo on haalinut toinen toistaan suurempia supertähtiä riveihinsä, mutta seurahistorian paras saavutus kyseisessä kilpailussa on edelleen toinen sija.

Real Madridissa kaiken mahdollisen maan ja taivaan väliltä voittanut Sergio Ramos vaihtoi Santiago Bernabeun Pariisin valoihin kaksi vuotta sitten.

Ikoninen toppari ja taannoinen Espanjan maajoukkueen kapteeni ei ole kuitenkaan pystynyt nousemaan sellaiseen rooliin, mitä häneltä odotettiin.

Pelaajan omien sanojen mukaan tavoitteet ovat silti korkealla.

– Olen tyytyväinen olooni PSG:ssä. Tämän seuran suurin tavoite on voittaa Mestarien liiga. Haluan ottaa kaiken irti urani viimeisistä vuosista.

– Meidän täytyy aloittaa Bayernin kaatamisella. He ovat joka vuonna parhaiden joukossa, mutta mitä tahansa saattaa tapahtua. Paras joukkue ei aina välttämättä juhli kilpailun voittoa.

PSG hävisi ensimmäisen pudotuspeliottelun kotonaan Bayernia vastaan lukemin 0-1, joten työnsarkaa todellakin riittää.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga