Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool matkaa St. James’ Parkille – Sairastuvalta hyviä ja huonoja uutisia

Jürgen Klopp
AOP

Liverpool on saanut sairastuvalta sekä hyviä, että myös huonoja uutisia. Jürgen Klopp kertoo Virgil van Dijkin olevan todennäköisesti joukkueen mukana huomisessa Newcastle-ottelussa. Calvin Ramsay taas joutuu luultavasti missaamaan koko loppukauden.

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool valmistautuu parhaillaan lauantaiseen valioliigaotteluun Newcastle Unitedia vastaan. Sarjataulukon yhdeksännellä sijalla oleva Reds joutuu todelliseen testiin hurjavireistä Magpiesia vastaan, joka pitää viimestä Mestarien liigan paikkaa hallussaan.

Klopp kertoi Poolin terveystilanteesta ennen matkaa St. James’ Parkille.

– Ryhmämme on lähestulkoon sama kuin maanantaina. Ibrahima Konate, Luis Diaz ja Thiago Alcantara ovat edelleen loukkaantuneina.

Calvin Ramsey joutui leikkaukseen, mutta muita muutoksia ei ole tullut. Uskon, että Virgil van Dijk on jälleen mukanamme. Hänen kuntonsa on näyttänyt hyvältä.

Ramseyn leikkaushoitoa vaatinut vamma on lähteiden mukaan sen verran vakava, että nuorukainen tulee todennäköisesti olemaan sivussa koko loppukauden.

Klopp otti kantaa myös punaisten loppukauden tavoitteisiin.

-Jos halumme saavuttaa jotain tämän kauden aikana meidän täytyy saavuttaa sarjataulukossa edellä olevia joukkueita. Toivottavasti voimme jatkaa huomenna siitä mihin maanantaina jäimme.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga