Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola Arsenal-voiton jälkeen: “Luomani taktiikka oli hirveä”

Pep Guardiola
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Manchester City siirtyi Valioliigan kärkipaikalle maalieron turvin kaadettuaan Arsenalin vieraissa. Citizensin manageri, Pep Guardiola, ei ollut tyytyväinen omiensa otteisiin ottelun avausjaksolla, mutta sai ryhmänsä hurjaan iskuun toisella puolikkaalla.

Kenties tähänastisen valioliigakauden odotetuin kamppailu Arsenalin ja Manchester Cityn välillä päättyi Pep Guardiolan suojattien voittoon. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikään läpihuutojuttu ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Arsenal oli selkeästi niskan päällä.

Guardiola ei ollut tyytyväinen omiensa alkuun, joskin hän otti sen osittain omaan piikkiinsä.

– Ensimmäiselle puoliajalle luomani taktiikka oli hirveä. Päätin kokeilla jotain erilaista, mutta se ei toiminut ollenkaan.

– Arsenal pystyi rakentelemaan peliä rauhassa ja he löysivät jatkuvasti tyhjiä tiloja muotomme sisältä sekä linjan takaa. He olivat selkeästi parempia avausjaksolla.

– Teimme puoliajalla joitain muutoksia, jonka jälkeen pääsimme peliin mukaan. Ruben Diaz teki loistavaa työtä vartioidessaan Martin Odegaardia. Pystyimme myös käyttämään Erling Haalandin vahvuuksia.

– Aloimme saada juonesta kiinni ja pystyimme luomaan pidempiä hyökkäyksiä. Emme olleet riittävän hyviä ottelun alussa, mutta toinen puoliaika oli meiltä loistavaa pelaamista.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga