Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan IFK Mariehamn lainasi nuoren kärjen: “Pystyy vielä kehittymään paljon”

Samuel Anini junior laitahyökkääjä AC Oulu
AOP

Veikkausliigan IFK Mariehamnin joukkueen rakentamisen viimeisetkin palat alkavat olla koossa. Hyökkäys täydentyy HJK:sta kauden 2023 mittaisella lainasopimuksella saapuvalla Samuel Anini juniorilla.

Samuel Anini junior on 20-vuotias pelaaja, joka oli viime kaudella lainalla AC Oulussa. Hän on hyökkäyspään pelaaja, joka viihtyy mieluiten hyökkäyksen laidalla. Viime kaudella hän teki Oululle 18 ottelussa neljä maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Lisäksi hän pelasi Kakkosta sekä OLS:n että Klubi 04:n riveissä yhteensä viisi ottelua ja teki yhden maalin.

Kuluvalla kaudella Anini junior on pelannut kahdessa Liigacupin ottelussa HJK:n ja IFK:n riveissä ja on antanut yhden maalisyötön. Hänellä on meriittejä myös Suomen poikamaajoukkueista.

– Olen erittäin iloinen ollessani täällä Maarianhaminassa, olen kuullut paljon hyvää seurasta. odotan pääseväni auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa ja että pelaan myös itse hyvän kauden ja teen ja syötän paljon maaleja, Anini junior sanoo.

Anini juniorin liittyminen riveihin on IFK Mariehamnille hyvä uutinen.

– Samuelin lainaaminen HJK:sta on meille hyvä ratkaisu. Hänellä on kokemusta liigapeleistä AC Oulussa ja hän on edelleen pelaaja, joka pystyy vielä kehittymään paljon. Uskomme että täällä Grönvittissä hänelle on erittäin hyvä ympäristö sitä ajatellen, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset