Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Haka löysi uuden ykköskärkensä: “Näyttänyt olevansa laatuhyökkääjä”

Juan Lescano hyökkääjä FC Haka
AOP

Veikkausliigan FC Haka on hakenut kuumeisesti uutta ykköskärkeä koko talvikauden ajan ja nyt etsintä on ohi. Haka ja argentiinalainen hyökkääjä Juan Lescano ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

30-vuotias hyökkääjä Juan Lescano pelasi viime kaudella Australian A-Leaguessa Brisbane Roarissa 20 ottelussa hän teki viisi maalia ja antoi yhden maalisyötön. Aiemmin urallaan mies on pelannut muun muassa Sveitsissä ja Venäjällä, sekä edustanut Liverpoolin ja Real Madridin juniorijoukkueita.

– Juan on ollut meillä toista viikkoa ja näyttänyt olevansa laatuhyökkääjä, vaikka fysiikassa onkin vielä paljon tekemistä, sillä hän on ennen tänne saapumistaan viimeksi pelannut toukokuussa. Uskotaan, että ollaan löydetty hyvä hyökkääjä, vaikka onkin isot saappaat täytettäväksi, Haka-päävalmentaja Teemu Tainio sanoo.

– Hänellä on hyvä pelikäsitys ja oveluutta löytyy, mutta lopulta hyökkääjä mitataan vain tehoissa. Tietysti maaleja odotetaan, mutta myös pelinrakenteluun osallistumista ja syöttöjä.

Argentiinalainen saapui Valkeakoskelle viime viikolla ja esiintyi viime lauantain Liigacupissa Ilvestä vastaan 45 minuuttia. Miehen kyvyt ovat kuitenkin vakuuttaneet nopeasti ja Tainio sai kaipaamansa palasen hyökkäykseen.

– Ollaan oltu kärsivällisiä ja yritetty etsiä. Kyllä me nyt uskotaan, että ollaan löydetty hyvä hyökkääjä meille, Tainio näkee.

Viime heinäkuun jälkeen ilman joukkuetta ollut Lescano oli Barcelonassa pitämässä kuntoa yllä personal trainer -ystävänsä kanssa, sekä harjoitteli Espanjan kolmannen sarjatason joukkueen matkassa, kunnes kutsu Suomeen ja Valkeakoskelle saavutti hänet.

– Rehellisesti sanoen minulla ei ollut mitään käsitystä FC Hakasta, mutta haettuani lisätietoa internetistä, huomasin joukkueella olleen erittäin hyvä viime kausi.

Siinä missä Tainio alleviivasi miehen täyttävän hyökkääjälle asetetut ominaisuudet, niin Lescano itse jatkaa samoilla linjoilla kuvaillessaan itseään jalkapalloilijana varsin ytimekkäästi.

– Olen hyökkääjä!

Vaikka aika Hakan matkassa on vasta varsin lyhyt, niin argentiinalainen on pitänyt kokemastaan ja katsoo tulevaan kauteen luottavaisesti.

– Meillä on todella hyvä joukkue, missä paljon hyviä, nuoria pelaajia. Odotan hyvää kautta ja toiveissa on vieläkin parempi kausi, kuin Hakalla oli viime vuonna!

Hakalla kasassa jo 21 sopimusta

Hakalla on tälle kaudelle jo mittava kokoonpano, sillä nimet on sopimuksissa jo Aatu Hakalalla, Niklas Fribergillä, Atte Sihvosella, Janne-Pekka Laineella, Vigori Gbellä, Stavros Zarokostasilla, Logan Rogersonilla, Eero-Matti Auvisella, Tino Purmeella, Konsta Mervelällä, Thomas Saarisella, Oiva Laaksosella ja Felix Lehtisellä.

Lisäksi myös Anthony Herbert, Tuure Siira, Henri Malundama, Oliver Whyte, Haymenn Bah-Traoré, Kristian Yli-Hietanen, Ryan Mahuta ovat Lescanon lisäksi raapustaneet nimet viivalle.

Lisäksi sekä Tainio että toimitusjohtaja Olli Huttunen ovat aiemmin linjanneet, että hyökkääjän lisäksi verkot ovat vielä vesillä ainakin kolmen pelipaikan osalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat